ДГ №121
Детска градина в град София, район Нови Искър

За нас

ДГ №121 разполага с нова луксозна и функционална екосграда на два етажа с красиво архитектурно изпълнение. Същото има съвременна база с интериорни решения, съобразени с възрастта на децата.

 

Детското заведение предлага най-добрите условия в района за отглеждане, възпитание и обучение на малките малчугани.Тук ще намерите нежна грижа, сигурност, уют и красота.

 

Осигурена е спокойна и уютна атмосфера, в която децата се чувстват обичани и уверени в своите сили и възможности. ДГ №121 разполага с просторни и приветливи помещения за игри, обучение и почивка.С красивите и цветни дворни уреди, обособените площадки за игра за всяка група и поддържаната тревна площ създава настроение и желание у децата за игра. Разполага с квалифициран и опитен персонал, който осъществява плавен преход от ранното детство към училищната готовност.


Детското заведение се намира в кв. Кумарица, район Нови Искър. Построена е за четири градински и две яслени групи. Разполага с професионално оборудвани, отговарящи на технологичните и хигиенни изисквания кухненски блок и пералня, както и просторен и функционален музикално-физкултурен салон.


ДГ № 121 има филиал в с. Доброславци. Детската градина се намира в масивна двуетажна сграда с външна изолация и климатици. Разполага с много добри условия за отглеждане, възпитание и обучение на децата.